lauantai 21. elokuuta 2010

Harri ja rakas ruoka

Isäntäväki on kahtena viime viikkona katsellut ymmyrkäisenä Donin syömisiä. Pentu on nimittäin oppinut nirsoilun jalon taidon, ja söisi mieluiten vain raksuja. Erityisesti kokeeksi ostettu Royal Caninin Maine Coon-penturaksu uppoaa kuin häkä. Penskan pettymykseksi isäntäväki kuitenkin on itsepintaisesti jatkanut mössöruoan tarjoamista silläkin uhalla, että puolet kiposta päätyisikin Harrin vatsaan. Doni on ilmeisesti tehnyt jonkinmoisen sopimuksen Lordin kanssa, sillä aina kun mössökupilta on hienovaraisesti käyty kohteliaisuussyistä lipaisemassa hieman makua, on Harri "vaivihkaisesti" hivuttautunut jo ruokakupin lähettyville. 

Harrin epäonneksi isäntäväki pitää kuitenkin pojan kaukana energiapitoisista pennun ruoista, sillä Harrin paino on saavuttanut kriittisen kuuden kilon massan. Pennun tulon jälkeen ilmaantunut röllön alku vatsan alla kielii hienovaraisen painonpudotuksen olevan paikallaan.

Harrin mielestä moinen painontarkkailu on hullun hommaa, ja Lordi onkin kaikin keinoin yrittänyt varastaa Donin mössön-ja raksunjämiä. Parhaimmillaan olemme huomanneet, että Harri on jättänyt omat mössönsä syömättä, ja siirtynyt kyttäämään takavasemmalta pennun ruokia. Kehotukseen poistua pennun ruokien lähettyviltä vastataan yleisimmin asianmukaisella mäkättämisellä ja sirkuttamisella. Isäntäväki ei kuitenkaan voi syyttää Harria ainakaan yrityksen puutteesta, sillä parhaimmillaan Harri on käynyt tiputtamassa korkealla keittiön syvennyksessä olevan mikron päältä raksukupin alas. Aamulla rikospaikalla oli jäljellä enää tyhjä ruokakuppi.

Onnistuneen ruokaninjauksen päätteeksi on mukava vähän levätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti