keskiviikko 11. elokuuta 2010

Mr. XXL ja mr. XS vetivät Vänttiset ylle!

Kissojen henkilökunta löysi viimein ne paljon kuiskaillut valjaat grabbarien ulkoiluun. Harri kun kolmisen viikkoa sitten rikkoi jälleen omansa; tällä kertaa hihnan lukko katkesi, kun poika tempaisi itsensä irtipäässyttä koiraa karkuun ruusupuskan taakse.

Toissa viikolla olleesta Surokin näyttelystä palvelusväki bongasi Vänttisen valjaat, ja hieroi niistä kaupat. Harri-polo ei ole ihan keskiverron maalaiskissan mitoissa: aluksi ostamamme L-koon valjas (joka sekin on jo keskimääristä M-kokoa suurempi...) oli aivan auttamattoman pieni. Harrin pää ei mahtunut lenkistä sisään ei millään. Onneksi saimme myöhemmin postissa von Lorttensteinille kustomoidut XXL-kaulalenkin valjaat L-kokoisella rinnanympäryksellä. Lordi Harri kommentoi, että hän onkin jellona eikä mikään riukupoika!

Doni ei kommenttia onneksi ollut kuulemassa, hänkin kun sai omat norjalaisen metsäkissanpennun mitoilla tehdyn ulkoiluasustuksen: XS-valjas S-kaulalenkillä.


Pojat odottavat kärsimättömänä valjaiden testiajoa.

Harri, sankari jylhän murikan.

Valjaat saivat vetotestin heti kättelyynsä - mitä liene siellä rapi
si.

Testiryhmä kokeili valjaita myös maasto-olosuhteissa.

Valjas sai myös natustelutestin..


Tyypillinen tilanne:Harri tarkkailee zeniläisesti tilannetta ja löntystelee hitaasti eteenpäin, kun taas penska ottaa spurtteja palvelusväen kompuroidessa perässä.

2 kommenttia:

  1. Harri, MIKÄ LÄSKI <333

    VastaaPoista
  2. Harrilla on kieltämättä hieman..vararasvaa. ;)

    VastaaPoista