sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Lempilelut

Henkilökunta on ajan saatossa hankkinut pojille lelun jos toisenkin. Donihan olisi valmis leikkimään milloin ja missä tahansa, ja erityisesti kaikki huiskat ja kepit ovat olleet suosittuja. Höyhenhuiskien elinikä on noin yksi vuorokausi, jonka jälkeen huiskasta on taidokkaasti kiskottu höyhenet irti pientä tuppoa lukuun ottamatta. Leopardikuosista kiusoittimen raatoa raahataan äänekkään naukumisen kera talon päästä päähän, ja yleensä tuodaan vielä jalkojen juureen leikitystä varten.

Harrin leikkimiset taas ovat lähinnä Donin kanssa ympäri huushollia ravaamista, mutta kyllä se "vanhuskin" välillä innostuu räpsimään huiskaa ja haisukalaa kun sille päälle sattuu. Varsinkin tämä viimeksi mainittu "Yeowww!"-merkkinen kissanminttukala tuntuu olevan kovaa huutoa kummankin pojan mielestä. Valmistajan mukaan jokainen "stinkie" pitää sisällään vain ja ainoastaan luomulaatuista vahvaa kissanminttua, jonka pitäisi saada laiskankin kissan liikenteeseen. Henkilökunta ei voi muuta kuin nyökkäillen yhtyä mainospuheisiin.

Alla esiteltynä muutamia suosikkeja:

 Poikien lelulaatikko. Täältä käydään kaivelemassa leluja, ja henkilökunta saa sitten onkia niitä keppien avulla pesukoneen alta.

Huiskanraadot Donin käsittelyn jäljiltä..

..jotka ovat siltikin edelleen suosittuja.

Haisukalat. Alempaa on jo kerran paikattu ompelukoneella, ja keltainen väri on kuolaamisen jäljiltä alkanut epäilyttävästi vihertää..

Isännän suosikki "Skinneeez for cats" Rääpy. Takapuolessa kissanminttua. Paikannetaan useimmiten sohvan alta.

Piippahiiri. Teurastettu silmättömäksi ja viiksettömäksi.

6 kommenttia:

 1. Meidän kolmikko sai juuri tuollaisen haisukalan tuliaisiksi ja kyllä se pisti jokaiseen vauhtia :) Tutun näköisiä leluja oli muitakin, mutta tuollaista skinneeziä meillä ei vieläkään ole. Ovat kyllä sympaattisia :D

  VastaaPoista
 2. Nuo haisukalat ovat ihan mahtavia! Harmi kun Helsingin pikku-Faunattaresta on rohmuttu kaikki haisut loppuun, olisin vielä ostanut parille laiskalle kissatuttavalle lahjaksi.

  Noita Skinneezejä ei ole näkynyt kuin satunnaisesti yhdessä paikkaa Helsingissä. Harmi, sillä bonuksena vielä kissatkin tykkäävät :)

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno, tuo pitkulainen, laadukkaasta (?) Jaguar-verhoilukankaasta, ilmeisen hikipäässä väkerretty ruskea Monorail Rat.

  Ihan kuin olisin nähnyt tuollaisia minttuankkoja paikallisessa Mustissa&Mirrissä?!

  Meille tilataan yrttihiiri testiin, seuraavassa zooplus-paketissa.

  VastaaPoista
 4. Totta, totta, näyttää erityisen laadukkaalta tuo rotta! ..Jota tosiaan yritettiin pitää ihmisleluna. Kissat tosin oli eri mieltä. Mutta onneksi harvinaislaatuisen laadukas kangas on kestänyt poikien takajalkatömpsytykset. ;)

  Pitääkin tarkastaa Musti&Mirrit ensi kerralla tarkemmalla silmällä, josko vara-Rääpyjä saisi ostettua.

  Nuo valeriaana-lelut tosiaankin ovat ensihuumassa erinomaista kamaa, joskin se "haju" haihtuu vähän ajan kuluttua eikä ole enää niin mielenkiintoinen kissojen mielestä. Haisukalat sen sijaan pitävät hurmaavan löyhkänsä.

  http://www.zooplus.fi/shop/kissat/lelut/kissanminttulelut/142586
  Haisukala-tehtaan Haisuomenaa on myynnissä myös Zooplussassa, nyt vielä näköjään tarjouksessa. ;)

  VastaaPoista
 5. Jep! Rääpyjä tosiaan oli täällä toisessakin Mustissa&Mirrissä. Ostin. Annoin kissoille.

  Tulos: läpimäräksi, öh, takapuolestaan nuoltu Rääpy, sekä molemmat kissat jostain syystä Señorin kimpussa. Onko mieshiessä ja kissanmintussa samoja molekyylejä kenties?

  Nyt kun miettii, kaikki kissanlelut kannattaisi tehdä verhoilukankaista! Varsinkin jos on jotain täytettä, jonka ei halua sieltä tursuilevan ja päätyvän kissan massuun, niin tukevan sisustuskankaan luulisi olevan oivaa matskua. Haa! I has bisnesidea.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin kiskotaan tuo Rääpy poikkeuksetta ensimmäisenä lelukorista ulos. Toisen haisukaloista ongin pesukoneen alta ja pesin, sen jälkeen laitoin patterille kuivamaan -> Harri suunnisti hajun perässä haisulle ja hävitti sen taas.

  Valeriaanan sanotaan ainakin jossain määrin muistuttavan sukkahikeä, joten jos sinun Rääpyysi onkin eksynyt yrttiä mintun sijaan. ;)

  VastaaPoista