perjantai 23. syyskuuta 2011

KatTicattia

Henkilökunta kävi viime lauantaina nuuskimassa TICA-näyttelyn Malmin työväentalolla. Näyttelypaikka oli varsin mielenkiintoinen, sillä pienehköön saliin mahtui arviolta vain noin 150-250 kissaa. Toisaalta paikan intiimiys antoi mahdollisuuden seurata (samassa tiiviissä tilassa!) tapahtuvat arvostelut ja paneelit lähietäisyydeltä. Kaksilla paikoilla tapahtuvia arvosteluja pystyi seuraamaan molempia yhtä aikaa vain seisomalla sopivalla paikalla salissa! Salin perällä oli myös koroke, jossa tapahtui osa arvosteluista ja pidettiin esitelmää venäjänsinisistä.

Etuovien välittömässä läheisyydessä oli myös Rekku Rescuen myyntipöytä, sekä ainakin allekirjoittaneen rakastamat "jokainen arpa voittaa"-tyyppiset TICAn arpajaiset. Henkilöstö osti kaksi kahden euron arpaa ja voitti toisella Donin rakastaman huiskan (kuva alempana), toisella 400g Almo Naturen sensitive-raksua. Huonomminkin olisi voinut käydä.

Päällimmäinen syy henkilöstön näyttelymatkaan oli tutustua thaikissoihin, eli ns.vanhanajan siamilaisiin. Bongasimme kyseisiä narisijoita näyttelystä useammankin, ja pääsimme kahvittelemaan kasvattajan kanssa. Eittämättä henkilökunta ottaisi mielellään kolmannen kissan.. Saa nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu!

Huiska kahden tunnin Donin käsittelyn jälkeen. Henkilökunta ei ole aivan varma, kuinka Aivon onnistui katkaista huiska kahtia. Ehkä täytyisi siirtyä suosimaan metsäkissa-proof-megakeppejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti