sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kattihaaste 1: polkuanturat


Kattihaasteen ensimmäisenä aiheena on polkuanturat. Doni esittelee kuvassa karvavarpaitaan, ja kuten kuvasta näkyy, ovat anturat tehokkaasti karvatupsujen peitossa. Pitkistä karvatukoista on pohjoisen kissoille selkeätä hyötyä: ne lämmittävät vilunarkoja anturoita kissan kävellessä vaikkapa kylmällä lumella. Karvavarpaat ovat olleet tehokäytössä viime talvena, sillä Harri alkoi nostelemaan tassujaan huomattavasti nopeammin kuin Doni.

Aivan yhtä innoissaan henkilökunta ei kuitenkaan ole karvatassujen imukyvystä ja sen seurauksena tulevista kuraisista tassunjäljistä ulkoa tultaessa. Onneksi Doni on tottunut tassupesuun - muuten henkilökunnalla olisi talossa jatkuvasti Harrin lisäksi toinenkin mustatassu!

2 kommenttia:

  1. Lyhytkarvaisiin tottuneena nuo varvastupsut aina vähän huvittavat. Onneksi niistä on selvää hyötäkin, etteivät vain kurakerääjinä toimi.

    VastaaPoista
  2. Harrilla nuo varvaskarvat ovat tosiaankin aika onnettomat Doniin verrattuna. Kun ne alkoivat kasvaa, sai henkilökunta kieltämättä hihitellä niille aikansa, ennen kuin niihin tottui. :')

    VastaaPoista