tiistai 27. syyskuuta 2011

Pesämietintöjä

Zooplus muisti jälleen henkilökuntaa uutiskirjeellä, ja sieltä silmille pomppasi huopainen Big Filzi-kissanmaja. Kokoa rakennelmalla on sen verran, että Doninkin pitäisi sinne hyvin mahtua - lukeepa mainostekstissäkin sopivasti "sopii erinomaisesti suurille kissaroduille, kuten maine cooneille tai norjalaisille metsäkissoille". Eikä maja mikään hirvittävän rumakaan ole tuohon hintaan, jos tuota ilmeisesti lyttäämisestä tullutta painaumaa kyljessä ei oteta huomioon.

http://www.zooplus.fi/

Toinen haaveissa oleva pitkän tähtäimen pesähanke on pEi Pod-maja. Koreassa valmistetut munanmuotoiset kissanpesät valmistetaan suuritiheyksisestä polyetyleenistä, joka on erittäin kestävää. Sekä munan että sisustyynyn voi valita kolmessa eri värissä, ja kun tuotteen elinkaari joskus loppuu, ovat sekä muna että pesä kokonaan kierrätettävissä. Tuotteen 93 euron hintalappu tuntuu melko suolaiselta, mutta mikäli munapesä kesäisi vuosikaudet, voisi hinnan vielä jotenkuten hyväksyä. Väheksymättä tietenkään tuotteen muotoilullista arvoa..

 
pEi Pod light beige-pesällä ja keltaisella sisätyynyllä

Moni pesä on jouduttu ohittamaan sen ollessa liian pieni Donille. Meillä käytössä olevassa raihnaisessa Alicante-raapimapuussa on kyllä kolomallinen pesä, mutta Harrikin mahtuu sinne survomalla vain juuri ja juuri.

Kokonaan toinen kysymys on, onko erilliselle pesälle tarvetta, Doni kun tuntuu viihtyvän sohvan kulmalla ja sängynnurkassa vallan mainiosti. Henkilöstö haluaisi kuitenkin tarjota Donillekin jonkinmoisen suojaisan nukkumapaikan, ja vielä jos pesä olisi omaankin silmään nätti, niin mikäs sen parempaa!

2 kommenttia:

  1. Voi, muna on ihana! IHANA! Mutta turha sitä on meillekään tilata, ei nuo ole hyväksyneet muitakaan kissanpetejä. Ihan ite pitää löytää hyvät nukkupaikat...

    VastaaPoista
  2. Se meitäkin hieman arveluttaa, että jääkö pesä pelkäksi silmäkarkiksi pyörimään nurkkaan, niinkuin aiemmat pesät ovat jääneet..

    VastaaPoista