perjantai 16. joulukuuta 2011

Raamit kohdillaan

Doni kävi tänään rokotuksilla Catvetissä. Uusi isompi kantokoppa oli ollut keräämässä hajuja jo muutaman päivän olohuoneen nurkassa, joten kissan koppiin tunkeminen ei ollut kovin vaikeata:ei tarvinnut kuin heittää tonnikalaherkkunami kopin perälle ja sulkea kopan ovi.

Itse kuljetus ei sujunutkaan sitten ihan niin mallikkaasti, sillä pojalla on kokoa tällä hetkellä päälle kuusi kiloa (lisää tulossa..) ja kopan paino siihen päälle. Isäntä saikin herran kanniskelusta muistoksi mukavat hiertymät käsiin. Ehkä ensi kerralla on laitettava näppylähanskat käteen?

Itse lääkärivisiitti sujui onneksi varsin mallikkaasti. Lääkäri nosti kopan kannen, ja tokaisi, että onpas siinä kissalla kokoa. Vaaka näytti punnituksessa 6,1kg, ja epäluuloisena lääkäri tunnusteli Donin selkä-vatsanseudun. Ehkä itsekin ihmettyneenä lääkäri totesi kuitenkin, että herralla ei ole yhtään ylipainoa kiloista huolimatta. Herralla on vain raamit kohdillaan!

Rokotuksen lisäksi päätimme ottaa Donille myös mikrosirun. Lääkäri hieman varoitteli, että sirutukseen käytettävä neula on melko iso, ja sirutus laitetaan aikuisille kissoille yleensä muun operaation yhteydessä tai rauhoituksessa niskanahan jäykkyyden vuoksi. Kieltämättä henkilökuntaa hieman hirvitti reilun puolen sentin paksuinen neula, mutta päätimme kokeilla ilman rauhoitusta. Emäntä otti Donista tukevan otteen, ja lääkäri varoitti vielä kertaalleen reaktion mahdollisuudesta.. no, operaatio oli ohi nopeammin kuin ehdimme ajatellakaan, eikä Donista kuulunut pihaustakaan. Herra onkin ilmeisesti päättänyt pysyä pentuna elastisen ja pehmeän niskanahkansa puolesta!

Bussipysäkillä oltiin epäluuloisia ja pöllösilmäisiä

 
Raskaan aamun päätteeksi maistui uni.

3 kommenttia:

  1. Ronskia! Hyvin Kollipoikaa! *ylätassu!*

    VastaaPoista
  2. Komea poika ja niin hyväkäytöksinen :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että meni ilman kommelluksia mikrosirutus. Olikin hyvä tästä oppia, että sillä on eroa, missä iässä sen laittaa. Me viimeksi kysyttiin Mindyn sirusta, että voiko se hajota, kun se tuntuu kahtia jakaantuneelta. Ehkä siihen on kuitenkin vain joku kiinnike tms. muodostunut, koska kyllä sen pystyi lukemaan.

    VastaaPoista