maanantai 20. helmikuuta 2012

Innokkaat ulkoilijat(ko?)

Leudot nollasäät saapuivat jälleen Karvapallolaan, ja henkilökunta päätti ulkoiluttaa pitkästä aikaa poikia. Innosta puhkuen pojille puettiin henkselit päälle, ja kun yleensä molemmat säntäävät välittömästi ulko-oven eteen tinasotilaaksi tapittamaan, niin tällä kertaa mitään reaktiota ei kuitenkaan tapahtunut. Harri olisi voinut jatkaa uniaan, ja Doni jatkoi touhottamistaan henkselit yllään. Viime ulkoilusta oli epäilemättä vierähtänyt hieman aikaa!

Pienen rohkaisun (lue:takapuolelle tuuppimisen) jälkeen kissat saatiin kuitenkin rappusiin. Kun yleensä Harri kutakuinkin juoksee raput alas, niin nyt.. niin laiskaa lompsimista henkilökunta ei ole ihan vähään aikaan nähnyt! Hlökunta piti kuitenkin vielä pientä toivon liekkiä yllä, josko pojat innostuisivat ulos päästyään. Vaan mitä kävikään.. Harri olisi halunnut kääntyä saman tien takaisin ja Doni ravisteli tassujaan. Sylin kautta molemmat pojat kuitenkin julmasti kannettiin parin metrin päähän ulko-ovesta, ja tulos oli: lisää tassujen ravistelua, pörhistelyä ja oven suuntaan hivuttautumista. Henkilökunta ei selvästikään ole aivan täysipäinen, kun keskelle lumikasoja yrittää kissaparkoja töniä. Pojat ovat selvästikin päättäneet siirtää ulkoilut suosiolla myöhäisempään ajankohtaan, jolloin lumi ei ole kastelemassa herrojen Herkkiä Tassuja.
 
Ai tänne pitäis mennä? Et oo tosissas..

Vaivihkaista kotiinpäin hivuttautumista á la Harri

5 kommenttia:

 1. Kukapa nyt haluaisi vapaaehtoisesti ulkoilla!? En minä ainakaan, jos ei ole ihan pakko ;) Kevättä kohti!!

  VastaaPoista
 2. No, kuka tuolla nyt haluaisi tassujaan tärvätä? Märkää ja kylmää lunta yök.. mutta ihastuttavia kissoja ja varsinkin tämän Donin pölyhuiska:)

  VastaaPoista
 3. Vau, toi häntä on ainakin puolitoista metrii!!

  VastaaPoista
 4. Aikas tutulta kuulostaa ja näyttää...
  Ääks, hui, miten kylmää! Neliveto päälle, kotiinpäin, mars! :o)
  t. Tiitu.

  VastaaPoista
 5. Pölyhuiska-Doni kiittää kohteliaisuuksista. Josko se ulkoilu alkaisi jälleen maistumaan, kun aurinkokin on ruennut näyttäytymään..

  Pentuna Donilla oli itseasiassa sisaruksiaan lyhyempi häntä, mutta nyt poika on alkanut kuroa eroa umpeen! ;)

  VastaaPoista