torstai 22. maaliskuuta 2012

Kattihaaste #12: Pentukuva

 

Harri tuli meille reilun vuoden ikäisenä. Me olemme virallisesti Harrin neljäs koti (!), ja tuohon yhteen vuoteen mennessä H-parka oli kolunnut jo lävitse kolme kotia. Harrin pentuajasta meillä on vain vähän tietoa: H syntyi jossain Tuusniemen lähettyvillä perheeseen, joka ei voinut pitää pentuja. Siitä Harri-pentu siirtyi perheeseen kaksi, joka syystä tai toisesta päätti myös antaa Harrin hetken kuluttua eteenpäin. Perhe kolmosen oli tarkoitus olla Harrin loppuelämän koti, mutta perheen lapselle puhkesi astmaattinen allergia ja H-polo oli jälleen kotia vailla. Perhe kolme oli henkilöstölle tuttua porukkaa, joten Harri päätyikin kuin vahingossa meille.

Nuo Harrin kanssa vietetyt kolme vuotta ovat menneet aivan erityisen nopeasti. Tuo sitkeyden ja ahneuden perikuva täyttää kohta jo neljä vuotta, ja täytyy sanoa, että kaikesta keppostelustaan huolimatta henkilökunta ei vaihtaisi päivääkään pois.

4 kommenttia:

 1. Voi mikä pieni raitakerä! <3

  Onneksi kodista toiseen joutuminen ei monesti loppuelämää haittaa, vaikkei se tietenkään missään nimessä toivottavaa ole. Itse asiassa Mindykin on ennen meitä ollut neljässä eri kodissa, tosin ensimmäisessä ei ollenkaan sisällä, mistä syystä Mindy alunperin pelastettiin. Loput kolme kotia siinä välissä on ihan vain hoitopaikkoja ennen sitä ikiomaa kotia. Kissa on ihmeellisen anteeksiantavainen ja sopeutuva olento.

  VastaaPoista
 2. Hih, komee kollipoika! Vois olla mun poika, jos mulla olis.

  VastaaPoista
 3. Kovia kokenut, mutta silti niin lutuinen karvapallo!=)

  VastaaPoista
 4. Onneksi Harri on sen verran rohkea ja luottavainen, että on toipunut kaikista kodinvaihdoista hyvin. :)

  VastaaPoista