maanantai 14. toukokuuta 2012

Touhureippailut

Karvapallolassa arki sujuu entiseen malliin eilisestä äitienpäivästä huolimatta. Kun keväinen aurinko on alkanut toden teolla puskea läpi verhoista, on leskenlehtien ja voikukkien lisäksi toinenkin kevään merkki tullut ilmoille: Harrin vaativan nariseva pyyntö päästä ulkoilemaan. Mikäli Harrilta kysyisi, niin hänen mielestään henkilökunta on aivan toivottoman laiskaa sorttia, kun eivät kehtaa viedä herraa ulos kolmelta yöllä. Siellä ne paistit hyppelehtisivät pitkin yötä, ja herra on vain tuomittu odottamaan seuraavaa aamua! Kuinka julmaa!

No, eilen henkilöstö sitten kuskasi pojat ulos nautiskelemaan tuoreesta heinästä ja ruohomättäistä. Ulkoilutapa pojilla on melko erilainen: Harri mutustelee heinänvarsia ja tarkkailee tilannetta rauhakseen, kun Doni hympyttelee ja kipittää paikasta toiseen ja hyörii. Doni joutui myös ottamaan käyttöön Harrin entiset vara-Kesomaa-valjaat, sillä pojan entiset M/L-koon Vänttiset olivat jääneet auttamatta liian pieniksi. Seuraava koko lieneekin jo L/XL, sillä Doni ei olekaan mikään riukupoika!

..Missä Harri, siellä Doni.

 
Heti kun löytää makoisan ruohoesiintymän, niin jo on "pikku"kaveri tunkemassa samoille apajille. Hävytöntä!

 Myös pikkulintuja "vaanittiin." Lainausmerkeissä siksi, sillä Donin käsitys vaanimisesta on puun juurella huutaminen kauempana olevalle linnulle. Täysin huomaamatonta!

 Harri oli jälleen niin täpinöissään, että häntäkin muuttui pulloharjaksi muutamia kertoja. Tässä kuvassa tosin on näkyvillä enää hännänpään jäännöspulloharja, toim.huom.

Vale-henkilökuntaa?

5 kommenttia:

 1. Vähänks hienoo :-) Jos päiväkodissa on tuollaista henkilökuntaa, mäkin haluan sinne ja heti!

  VastaaPoista
 2. Hoi! Jos on Vänttiset ylimääräisenä, niin voisin ostaa meille! Lilithille vois mennä m/l -koko...

  VastaaPoista
 3. Zepa, Harri menisi kyllä varmasti hyvin henkilökunnasta! Karvat ja häntä vain tuovat siihen vähän lisämaustetta. ; )

  Wanna, Ollaan yhteyksissä Vänttisistä! Pitää mitata valjaat ja katsoa, olisiko tuo M/L sopiva.

  VastaaPoista
 4. Teille on kysymyksiä blogissani :)

  VastaaPoista