torstai 9. elokuuta 2012

Kotopuuhissa jälleen

Skotlannista ollaan toivuttu ja kotiin palattu. Viikko menikin hurjan nopeasti omitoimimatkaillessa Edinburghin historiallisessa kaupungissa ja double deckereillä eestaas sahaillessa. Neljän Edissä vietetyn yön jälkeen suuntasimme parin tunnin päähän pohjoiseen ikivanhaan Stirlingiin, jossa oli käyty lukuisia mätkintöjä Engelsmanneja vastaan. Stirlingin linna oli kaikessa suuruudessaan hengästyttävän kaunis, vaikka historia sen takana onkin verinen. Säkkipillejä nähtiin ja kuultiin, eikä kilttimiehiltäkään voinut välttyä. Täydellinen matka siis, ja uusi reissu Skotteihin onkin jo suunnitelmissa.

Sillä välin koto-Helsingissä pojat olivat kissavahdin hellässä huomassa. Takaisin palatessa huomasimme, että Harri oli hieman, krhm, pontevoitunut. Ilmeisesti Harri oli huijannut sijaisruokkijaa vaatimalla hieman enemmän ruokaa, ja Harrin riipaisevan narin..siis maukunan tuntiessa sitä on näemmä hieman annettukin. ;-) No, onneksi tilanne ei kuitenkaan viikossa ole ehtinyt mennä toivottomaksi, ja Harri-herra saakin nyt enemmän mössöä ja vähän vähemmän raksua. ( Ja Harri siellä sohvan perällä on ihan hiljaa. Ei auta napinat. Joo joo, namejakaan ei tule. No, ehkä yhden voisi antaa.. )

Donikin oli kehittänyt suorastaan kakkaisen jäynän olemalla kakkapylly. Hoitaja-parka oli yrittänyt kuuleman mukaan pestä poikaa kuin vauvaa lavuaarissa, mutta aivan kaikki ei ollut peseytynyt herran takamuksesta. Ah, nämä pitkäkarvaisen kissan omistamisen onnenhetket.. Onneksi huumorilla siitäkin selvittiin, vaikka Doni-parka saattoikin olla hieman hämillään, kun herraa pestään kello kolmen aikaan yöllä!

Herra Kakkapylly

4 kommenttia:

 1. Hah, onnistuneita jäyniä. Millainen reaktio oli, kun palasitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat pojat olivat innokkaina vastassa ovella kuten yleensä, mutta matkalaukkujen rumina ja oudot uudet hajut tekivät Harri-polon hännästä pulloharjan. :,) Sen jälkeen tulikin jo "perinteinen" matkalaukun päällä makoilu.

   Poista
 2. Voi raasua ja noloa, kun keskellä yötä kohdellaan kuin vauvaa... Toivottavasti edes ihmiset tajusivat antaa lohtuherkkuja moisesta nöyryytyksestä?

  Mandyä ei ole pesty kertaakaan, kun ei ole ollut edes tarve, neiti pesee itse itsensä tarpeen mukaan ja huolellisesti! Eki kyllä joudutaan pesemään aika ajoin ja kesällä kyllä herra tahtoo käydä järvessä ihan itse pesulla. Jostain syystä vaan ihmiset haluavat uinnin jälkeen pestä uudelleen, omituista käytöstä ihmisiltä!

  Kivahan reissussa on aina olla, mutta kivaa on kotiinkin palta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki herraa lepyteltiin herkuilla pesun jälkeen - kunhan kippuralta nauramisesta oltiin toivuttu, Doni kun näyttää 'hieman' hilpeälle märällä hännällä ja kikkaroilla karvoilla. ;)

   Onneksi molemmat pojat on helppoja pestäviä. Harri saattaa shampoopesulla sanoa jotakin, Doni lähinnä pyörii ympyrää kylppärissä. Kumpikaan ei heittäydy aggressiiviseksi, ja se on kyllä hyvä juttu. Donia kun joutuu tuon karvan myötä pesemään muutenkin useammin, niin ihan hyvä, että herraa pystyy pesemään ilman rukkasia. :-)

   Poista