torstai 27. syyskuuta 2012

Kaksi aivosolua löysi toisensa!

Doni oli touhuamassa tyypillisesti omiaan tässä eräänä iltana ja seuraili tiiviisti henkilökunnan lanka-askareita. Poika on ollut pikkupennusta alkaen aivan hulluna kaikkiin naruihin ja lankoihin, ja henkilökunnalla siinä narujen kanssa puuhatessaan oli työ ja tuska pitää Doni poissa naruja vetelemästä. Miksi kissa ei saa leikkiä just noilla naruilla, ja sitten joillain ihan tylsillä saa?? Tässä ei ole logiikkaa Donin mielestä!

No, siinä sitten lopeteltuamme laitoimme langat lipaston alimmalle hyllylle, ja henkilöstön toinen puolikas paineli jo pehkuihin. Juuri kun isäntä oli valumassa sekin lepäilemään, istutti Doni takamuksensa laatikoston eteen samalla tiiviisti tuijottaen, ja parilla haparoivalla tassun huitaisulla veti laatikon alimman tason auki! Jokainen Donin tavannut henkilö tietää, että herra ei ole (..vaiko sittenkään ei vaikuta olevan?!) ns. se terävin kynä penaalissa. Nyt herra kuitenkin oli selvästi päättänyt saada ne jemmatut lankarullat itselleen, ja heti laatikon avauksen jälkeen D iski hampaansa vyötettyyn korkkaamattomaan lankarullaan ja juoksi se suussaan eteiseen! Tästä koko episodista hämmennyksen ja epätoivon kourissa painiskeleva isäntä ei voinut kuin katsella vierestä villiä kerän takajalkatömpsyttelyä. Kun yhdestä kerästä oltiin saatu tarpeeksi, oli aika mennä pihistämään kerä jos toinenkin kaapista. Siinä vaiheessa isäntä sai ryhdistäydyttyä ja kerättyä kähvelletyt kerät takaisin kaappiin - tällä kertaa tiiviisti pussin sisään, josta niitä olisi vaikeampi kähveltää. ;--)

Tyytyväinen kähveltäjä.

..Tulos. Tästähän onkin hyvä alkaa neulomaan jo valmiiksi karvastettuja tumppuja!

7 kommenttia:

 1. :D Hyvä Doni! Näytä niille!

  VastaaPoista
 2. Vai ei terävin kynä! Hah! Ihan tarpeeksi terävä parille lankakerälle!

  VastaaPoista
 3. Ai että! Välillä ne hieman vajakimmatkin yllättää :D

  VastaaPoista
 4. Donilla on vaan oma näkemyksensä neulomisesta! ;D Mä olen meidän norskin kohdalla huomannut, että ne vaan esittää tyhmää. Meillä löydettiin hiusponnarit hyvinkin äkkiä yöpöydän laatikostosta, vaikka ne jemmattiin neidiltä niin, ettei neiti varmasti saanut mitään vihiä. Vaan kuluipa alle 12h ja ponnarit oli taas ponnariaddiktin hallussa...

  VastaaPoista
 5. Doni onkin ottautunut tähän kähvellykseen ihan kunnolla: jo pari-kolme kertaa herra on yllätetty kaluamasta laatikostoa auki, toisella kerralla keskellä yötä. Saaliiksi oltiin hamuttu pala pitsiä ja naruja, jotka oltiin sitten levitelty ympäri huushollia..

  Elli:no, ainakin nämä meidän mettikset osaavat olla sitkeitä, kun ovat keksineet jotain minkä haluavat! ;-D

  VastaaPoista
 6. Jep! Ja vielä tänä aamuna näytti olevan mun yöpöydän laatikko auki... eli toi laatikon availu tulee jatkumaan vielä pitkään, vaikka tavara on vaihtanut paikkaa jo ajat sitten! :D

  VastaaPoista
 7. Ja mä en näköjään osaa laittaa näitä kommentteja tona mun Lukija-jäsenenä... *huokaus*

  VastaaPoista