maanantai 3. joulukuuta 2012

Negatiivinen!

Toissapäivänä tuli eläinlääkäriltä iloinen tieto:uusittu giardia-näyte oli viimeinkin negatiivinen! Kahteen pekkaan tehty jynssäys teki siis tehtävänsä, ja toivon mukaan tuota alkuELIÖTÄ ei tarvitse enää katsella (tai kuvitella katselevansa) sitä kiemurtelemassa suolistossa. Harri-pololla on ollut vatsa vielä sillöin tällöin löysänä, mutta se on kuuleman mukaan tavallista toipilaana, sillä se pirulainen on suolenpätkissä asustellessaan tuhonnut suolen pintaa, jolloin ns.tuotos voi olla vielä jonkin aikaa löysähköä. Pääasia on kuitenkin se, että sitä eliötä ei enää tässä talossa pyöri ja kissanpojat (lähinnä Harri) pääsevät toipumaan.

Sen kunniaksi isäntä kuskasi Donia ulkoilemaan rapsakassa -10 asteen pakkassäässä. Parin u-käännös-yrityksen jälkeen herra kopattiin kainaloon ja kiikutettiin tylsästi talon nurkalle. Siitäkös se riemu repesikin:tämä urhea säänkestävä metsäkissa alkoi pitää sellaista mölyä, että herkempi voisi luulla siellä nyt päätä irrotettavan. Pikaisen itkun jälkeen otettiin jalat alle ja kipitettiin pikapikaa takaisin ulko-ovelle ja sisälle. Raput ylös 5.kerrokseen juostiin niin nopeasti, että isäntäkään ei meinannut pysyä perässä. Että sellainen karski Norjan vuonoissa karaistunut tyyppi meillä. ;-)

Äkkiä sisälle!

6 kommenttia:

 1. Juhuu! Onnittelut!

  Voi Donia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ihanaa, kun ei tarvitse enää haistella sitä kloriittia. :-)

   Poista
 2. Onnea negatiivisesta tuloksesta! :) meillä ei uskalleta edes kokeilla mitä mieltä meidän vuonojen kasvatti olisi talviulkoilusta... sellainen kermatakapuoli kun neiti tuppaa olemaan... ;) ehkä sitten joskus tulevaisuudessa...? *toiveajattelua*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ehkä kannattaa kokeilla kun säät ovat sopivan leudot? Saattaahan sitä samanlainen napina ja valitus tulla, tai sitten sieltä kuoriutuukin jään- ja lumenkestävä talviulkoilija! ;--)

   Poista
 3. Onnea Harrille! Ja Don... ootsää nyt vähän lapsellinen hei :-D

  VastaaPoista