maanantai 11. maaliskuuta 2013

Mössöpostia!

Poikien mössöruokavarastot näyttivät uhkaavan tyhjiltä, joten klik klik tilausta zooplussaan menemään. Tällä kerralla henkilöstö tilasi pelkkiä mössöpusseja, sillä pelkkä tölkkikana-Porta 21 jäi kerta toisensa jälkeen kuivumaan lautaselle. Tylsää! Mautonta! Ihan yäk! Parasta haudata kuopimalla pahan päivän varalle!

Eläintä soosissa ja hyytelössä tällä kertaa virtuaaliseen kauppakoriin siis. Parasta oli, kun Animondan Rafiné Soupe (soupe? keitto?!)-pusseissa oli vaihtoehtona eväs, mikä sisälsi.. nuudeleita! Henkilöstö ei päässyt tästä seikasta yli, ja tilatahan ne nuudeli-pussikeitot lopulta piti. Kissat kun luonnollisestikin tarvitsevat runsaasti nuudeleita ruokavalioonsa! (Ainakin Harrin mielestä näin ehdottomasti on. Jos hän olisi villikissa, saalistaisi hänkin hiirten lisäksi naapurin pasta-annokset. Selvä kuin pläkki!)

Alkuinnostuksen jälkeen nuudelikeitot ovat hieman menettäneet uutuusarvoaan, ja nyt pari kuivunutta palaa voi bongata molempien poikien lautasilta. Mäymörin eläintä hyytelössä-soosi olisi paljon mieluisampaa! Nuudelikeittoja ei sentään onneksi olla kuopimassa piiloon, joten selvää parannusta Porta 21-kanaan on tapahtunut.

Kissalle? Mössöä??

 mit Nudeln!

5 kommenttia:

 1. No mä olin aikoinaan ihan pettynyt, kun odotin sellaisia madonnäköisiä nuudeleita lihakastikkeessa, mutta ne olikin makaroneja. Buu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös Latzi enää olekaan muotia tai Courmet:)

   Poista
  2. Henni: Nuo kyllä kieltämättä ovat aika kaukana niistä perus-pussinuudeleista!
   Mustis: Latz on jo ihan menneen sesongin juttuja, ihan epämuodikasta! Nuudelit ovat paljon trendikkäämpiä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sanos muuta! Kyllä sille on monet kerrat naurettu! ;D

   Poista