perjantai 12. huhtikuuta 2013

Jotta H ei päästäisi henkilöstöä liian helpolla..

..niin herra päätti pari päivää sitten yllättää jälleen ja laski alleen sängyllä surkeasti mouruten. Eihän siinä sitten auttanut kuin pyykätä kaikki romppeet (ja pestä pissitassuinen Harri), jonka jälkeen henkilöstö pohti, että mitäs nyt. Hermoja säästäkseen päätettiin pirauttaa CatVetille, ja alle tunnin sisällä pissaamisesta olimme jo matkalla tohtorille. Vetskulla päätettiin ottaa röntgenkuvat alaselästä, ja H oli sen verran reipas, että herraa ei tarvinnut rauhoittaa ollenkaan, vaikka kuvien ottaminen selältään vaatikin muutaman uusintaotoksen..

Kuvissa ei äkkiseltään näkynyt muuta ihmeellistä kuin runsaasti kaasua suolistossa, hieman paksuuntunut paksusuoli (todennäköisesti vielä giardian jäljiltä) ja kuivan ja kovan näköistä ulostetta. Varmuudeksi ultrattiin vielä virtsarakko ja munuaiset, eikä niistäkään löytynyt mitään hälyttävää. Ei kiviä, sakkaa tai muutakaan. Harri-polo oli sen verran uupunut reissusta, että toisen meistä pidellessä Harria etutassuista ja toisen takatassuista tohtorin ultratessa massua, nukahti H siinä selällään makoillessaan ja säpsähti hereille tohtorin koskettaessa vatsaa.

Käytöksen uusiutumiselle ei löydetty muuta selitystä kuin ummetuksen aiheuttama kaasu suolistossa ja sen aiheuttama kipu. Turvotus hännäntyvestä oli sentään laskenut.

H-raasu nukahti lääkärin aulaan kaiken sen ronkkimisen jälkeen.

Vaikka Harrin sairastelu onkin ollut melko uuvuttavaa, niin sentään kuvista ei löytynyt mitään kasvaimia tai muita, mitä ehdittiin jo siinä hätäkässä pelätä. Nyt H on ummetuslääke- ja Tramal (!!)-kuurilla. Kakka on lääkkeellä irronnut, eikä sen kerran jälkeen kalkkunahuuto-pissiä ole tullut. Henkilöstö vitsaili klinikalla, että siellä ne vakuutusyhtiössä kiroilevat keskenään, että taas on Harri käynyt lääkärissä! Vakuutusyhtiön riemuksi eläinlääkärikuluvakuutus on kyllä ollut Harrin tapauksessa varsin hyödyllinen. ;-)

6 kommenttia:

 1. Harri on harvinaisen reipas kissapoika, minusta on ihmeellistä että vaivoistaan huolimatta hän antoi kuvailla itseään ilman rauhotetta.

  Kissoista on aika vähän nykyään kyllä kokemusta, eräälle kissa äitille lähdin kerran kaveriksi kun kissalla oli kyljessä huomattava haava ja tuntui kamalalta kietoa se pyyhkeeseen niin kauaksi aikaa ja pitää tiukasti kiinni että saatiin taju kartanolle, mutta koiran huolista on sitäkin enemmänkin ja kyllä se maha voi aika kipeä, ennenkuin eläin sitä tunnustaa.

  Edelleenkin toivon parantumista ja huoletonta kevättä koko perheelle. Olen näköjään ihan koukuttunut tähän yhteisöön, yritän jatkossa hillitä vähän itseäni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sillä kissakin yrittää pitkään esittää, että mitään kipua ei olisikaan. Ainakin Harrin sairastelun puolesta on oppinut herkästi tunnistamaan kipuilua ja käytöksen muuttumista.

   Kiitos toivotuksista! Toivotaan, että Harrin massuongelmat olisivat nyt tällä hoidetut. :)

   Ja älä toki "hillitse" itseäsi, sillä kommentit ovat bloginpidon suola! Ilman niitä olisi huomattavasti tylsempää jutella itsekseen. :)

   Poista
 2. Nukahtaa ultraan, aikamoista! Saitteko jotain vinkkejä ummetuksen vähentämiseen? Mindylle joskus syötin mallastahnaa, mutta nyt kun on joku allergia tai muuten vain herkkä suolisto, ei enää oikein tiedä, mitä uskaltaa antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annettiin Levolac-kuuri, sillä ummetusta oli tosiaan jonkin verran. Jatkuvaan käyttöön tuo ei varmaankaan kuitenkaan ole hyvä idea. :/

   Poista
 3. Moikka, Donin ja Harrin henkilökunta! Olipa hauskaa, että löysin bloginne: olen Donin veljen, Katzenhof Dominon, lähin palvelija! :-) Kovin tutunnäköisiä kuvia oli blogissanne, veljekset näyttävät olevan kuin kaksi marjaa. :-) Olisi mukava lähettää teille muutama kuva; jos teitä kiinnostaisi niitä Donin veljestä vastaanottaa, laitatteko viestiä vaikkapa oman blogini tupunantuuma.blogspot.com osoitteeseen tupuna68@gmail.com

  t. Domino & Tupuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!! Olemmekin miettineet, että mitähän Donin sisaruksille kuuluu. Laitan pikapikaa sähköpostia menemään. :-)

   Poista