sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Harri Mooses von Lorttenstein, toukokuu 2008 - 12.10.2013, lepää rauhassa

Ikävän nyt kerron meille. Harri lähti autuaammille myyränvahtausmaille eilen, rauhallisesti ja palvelusväen saattelemana. Harrin yleisvointi heikkeni viimeisen viikon aikana, karvat kaikkosivat, vessa-asiat eivät onnistuneet ja viimein uni oli hereilläoloa mukavampaa. FIV, epilepsia, hermosärky ja herpes veivät viimein voimat. Kun askel ei ole enää kevyt eikä ruokakaan maita, silloin on ihmisen tehtävä antaa rakkaalleen se lepo, jota jo selkeästi kaivataan.

Mutta kyllä palvelusväen sydän on kovin syrjällään. Harri vanha Pullukka, Murikka ja Möhkäle. Elämänviisautensa siirsi tuleville polville, Donilla on paljon samoja maneereja kuin Harrilla. Jatkamme tästä Donin kanssa, ja kun aika alkaa parantaa eron tekemää haavaa, katsotaan sitten taas tulevaan.

6 kommenttia:

 1. Harri... Voi kamaluus, ei ollut vielä vanhakaan. Olen niin pahoillani teidän ikävän olon takia nyt. Osanottoa.

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus :( Teitte kuitenkin ystävänpalveluksen ja Harrilla on nyt hyvä olla. Vaikka en tiedä lohduttaako se yhtään suuressa ikävässä, johan tässä on tippa linssissä itselläkin... Lämmin osanotto teille ja rapsutuksia myös Donille, joka varmasti kaipaa kaveriaan <3

  VastaaPoista
 3. Osanottoni ja paljon voimia teille! <3

  VastaaPoista
 4. Voi Harria, siinä oli ihan liikaa vakavia sairauksia pienelle kissalle kannettavaksi. Voimia ikävöiville.

  VastaaPoista
 5. Voi että, tämä oli surullinen juttu ja vasta näin myöhään tänne osasin. Kauniita unia ihastuttavalle Harrille, jonka elämää sain seurata. Harmittaa etten saanut käytyä täällä aiemmin. Viisaasti sanoit, että ihmisen tehtävä on auttaa eläinystävä pois kun on aika, mutta se on raskas ja vaikea päätös, itse olen ollut siinä kovin reppana ja huono. Donille halauksia.

  VastaaPoista
 6. Hei kaikille, ja kiitos lämpimistä sanoistanne. <3 Nyt on jo vähän aikaa mennyt ja olo alkaa olemaan helpompi. Blogipäivitystä tulossa pian ja ehkä samalla jotain jännittävääkin kerrottavaa! :-)

  VastaaPoista