sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Uutta kohti

Tämä on sanottu jo monta kertaa aiemminkin, mutta jälleen kerran, arki asettuu jälleen uomiinsa kaiken tapahtuneen jälkeen. Donista on tullut entistä äänekkäämpi, ja kun päiväleikityksistä huolimatta leluhuiskaa on ruettu raahaamaan sänkyyn aamuöisinkin, tuumi henkilökunta, että Donille pitäisi varmastikin etsiskellä kaveri jostakin! Ensimmäinen askel tässä oli Donin FIV-testi, ja vaikka ystävällismielisissä kissatalouksissa tarttuminen onkin epätodennäköistä, halusi henkilöstö kuitenkin varmuudeksi tehdä testin. Testituloksia odoteltiin kädet hikoillen jännityksestä Felinan aulassa, kunnes se vapauttava tulos kuultiin.. Tulos oli negatiivinen! Pikku-kaverin etsintä saattoi siis alkaa. :-)

Ensimmäinen askel oli pohtia, mistä pentu tulisi ja millainen sen pitäisi olla. Jo alusta asti oli selvää, että skidi olisi joko rescue tai sitten se tulisi kasvattajalta. No, sanotaanko näin, että pientä edistystä on ilmassa, ja ehkä parin kuukauden sisään Doni saa jo painikaverin. Who knows? ;-)

Koska viimeaikaisten tapahtumien vuoksi kuvapäivityksiä on tullut varsin harvakseltaan, on tässä sitten koosteena muutamia palasia viimeaikaisista touhuiluista:

Lemmikkimessuillakin tuli käytyä ja kahmittua näytteitä. Tällä kertaa saldo oli melko pieni-tyypillistä Royal Caninin huttua pari pussia (erikoisruokaa norjalaisille metsäkissoille? voihan vitalis..) ja makupalanäytteitä kissoille Hubertilta. Lisäksi matkaan tarttui pari pussia koiranruokaa; ne sentään eivät kuulu Donin ruokavalioon. ;-)

Palapeliavustajanakin oltiin. (Huom.! Pala suussa..)

Isäntä hätisteli julmasti kissan pois avustamasta, mutta onneksi tässä oli tällainen sopiva laatikko! Kissalle

Donia ohuesti kenkuttaa isännän härkkiminen ja kuikkiminen sängynlaidalta hyvien kuvien toivossa.

D relaksoituu Donimaiseen tapaan.

6 kommenttia:

 1. Perheenjäsenestä luopuminen vie aina oman aikansa ja Donikin on saanut surra kaverin menetyksen rauhassa. Norjalainen metsäkissa on leikkisä kissarotu. Henkilökunnan puolesta ajatellen on mukavampi, että Kissa saa purkaa energiaansa karvakaverin kanssa.
  Taru

  VastaaPoista
 2. On tosiaankin leikkisä, ja nyt kun Doni on vielä päivän yksin niin se vielä oikein korostuu kun ei ole ketään kenen kanssa juosta peräkkäin. Ääntä lähtee ja napinaa kotiintullessa ihan eri malliin..

  VastaaPoista
 3. Dompsu-veli lähettää Donille terveisiä, ja on iloinen, että Doni saa kohta uutta leikkiseuraa. Harri varmasti hyväksyvästi kehräilee tuolla ylhäällä ja katselee, miten Doni opettaa uutta asukkia talon tavoille. :-)

  Dompsuhan tuli meille silloin 8-vuotiaan Minttu-kissan seuraksi, kun ensimmäinen kissani Fantsu lähti luotamme. Minttu oli siis asustanut koko ikänsä toisen kissan kaverina, ja kyllä ne vajaat kuusi kuukautta, jotka hän ainoana kissana ihmisten seurana asusteli, olivat hänelle hieman outoja. Vaikka täällä joskus näkyy kahdesta kissasta koostuva sähisevä pallo, joka pyörii pitkin lattiaa, on suurin osa yhteiselosta rauhallista, ja selvästi molemmin puolin tykättyä. Jäämme jännityksellä odottamaan lisätietoja uudesta kissakaverista! :-)

  t. Hannele & Dompsu & Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja terkkuja Dompsu-veljelle! :)

   Kyllä se on huomattu, että D on selvästi huomionhakuisempi nyt yksikseen. Mikäli Dompsu on yhtään veljeensä tullut, niin kaverin kanssa on aina mukavampi olla kuin yksikseen. :)

   Poista
 4. Hienoa, että Doni on terve ja olette pystyneet miettimään kaveria. Jännityksellä odotamme, millainen touhutoveri teille tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä siinä sydän muutaman kerran pamppaili kun niitä FIV-tuloksia odoteltiin. Onneksi Donin ei tarvitse olla itsekseen, vaan kamu voi tulla meille hyvillä mielin. :)

   Poista